Pembangun Aplikasi Seluler lan Platform Web Seluler Kanggo Bisnis Sampeyan

Aku isih umume gumun karo pirang-pirang situs sing durung bisa dideleng ing piranti seluler - kalebu penerbit sing gedhe banget. Panaliten Google nuduhake manawa 50% wong bakal ninggalake situs web yen ora ramah seluler. Ora mung minangka kesempatan kanggo entuk sawetara pamaca tambahan, ngatur situs sampeyan kanggo panggunaan seluler bisa nambah pengalaman panganggo amarga sampeyan ngerti manawa masarakat saiki lagi seluler! Kanthi macem-macem macem-macem