Pitakon Apa sing Perlu Ditjawab kanggo Ngevaluasi Strategi Pemasaran Inbound Perusahaan Sampeyan?

Aku lagi kerja saiki karo prospek sing ngerti yen butuh pitulung karo digital lan upaya pemasaran mlebu ... nanging dheweke ora ngerti kudu miwiti ing endi uga dalan sing dibutuhake kanggo nggayuh kabutuhane. Nalika aku nulis kanthi akeh babagan lelungan pemasaran sing lincah kanggo ngembangake kadewasan pemasaran sampeyan, aku ora yakin manawa aku nate nulis babagan elemen sing dibutuhake supaya bisa sukses. Nalika lagi nggarap klien iki, aku wis wawancara karo sales, marketing, lan

Ngonversi PDFs dadi Seluler, Siap Web, Bisa Dituduhake

Sakbenere kabeh wong nggunakake kasus, whitepaper lan jaminan penjualan ing format PDF. Nalika umume piranti duwe pamaca PDF saiki, para pamaca kasebut ora dioptimalake kanggo maca ing piranti kanthi kemampuan nuduhake kanthi sosial utawa nyisipake langsung ing konten sampeyan. Simplebooklet nyedhiyakake aplikasi sederhana supaya sampeyan bisa ngunggah lan dadi host booklet sing digawe saka PDFs utawa dirancang saka awal. Buklet bisa dikirim, disematkan, dit-tweet, dituduhake, dikirim lewat email, ditempelake lan didownload dening pelanggan ing endi wae.

Ora Entuk Gampang kanggo Pemasar

Kunci kanggo akeh tautan sing dak bagi lan kiriman sing dak tulis ing blog iki yaiku otomatisasi. Alesannya sederhana ... sekaligus, para pemasar bisa gampang ngganggu konsumen nganggo merek, logo, jingle lan sawetara kemasan apik (aku ngakoni manawa Apple isih hebat babagan iki). Medium padha arah. Kanthi tembung liyane, para Pemasar bisa crita lan konsumen utawa konsumen B2B kudu nampa… preduli saka akurat apa.