WP Kabeh Impor: Cara Ngimpor Massal Taksonomi Kategori menyang WordPress saka CSV

Perusahaanku nggarap integrasi lan implementasi WordPress sing gedhe banget, kudu migrasi ton data saka instansi lawas utawa sistem manajemen konten (CMS) liyane. Asring, iki kalebu ngimpor produk kanggo WooCommerce, nambah lokasi menyang jinis kiriman khusus, utawa mbangun taksonomi kanthi input sing dikenal. Yen sampeyan pengin, contone, kanggo nambah kategori miturut negara, negara, utawa provinsi… sampeyan bisa makarya ing WordPress kanggo jam nindakake entri data. Untunge, ana sing