Cara Nggunakake Rapat Zoom kanggo Ngrekam Tamu Jauh ing Podcast ing Trek Pisah

Aku ora bisa ngandhani kabeh alat sing wis digunakake utawa lengganan ing jaman mbiyen kanggo ngrekam wawancara podcast saka adoh - lan aku duwe masalah karo kabeh. Ora dadi masalah konektivitas saya apik utawa kualitas hardware… masalah konektivitas intermitente lan kualitas audio meh nggawe aku nggawe podcast. Alat pungkasan sing paling apik sing dakenggo yaiku Skype, nanging adopsi aplikasi ora nyebar dadi saya