Saben uwong Sosial: Nggawe Karyawan dadi Amplifier Sosial

EverySocial minangka advokasi karyawan utama lan platform sade sosial sing nyedhiyakake rata-rata 1,750 sambungan saben karyawan, tambah 200% pipa penjualan, ukuran transaksi 48% luwih gedhe, peningkatan kesadaran merek 4x, lan rega sedasa mbayar program media sosial. Napa Advokasi Pegawe? Saben perusahaan duwe sumber daya sing kuat lan durung bisa ditrapake kanthi potensial kanggo nggedhekake pemasaran, dodolan sales & tenaga HR; swara lan jaringan karyawan sampeyan. Cukup,

Suite Sosial: Manajemen Media Sosial kanggo Perusahaan Gedhe, Multi-Lokasi

Reputation.com ngluncurake Social Suite, solusi manajemen media sosial sing dirancang khusus kanggo perusahaan multi-lokasi sing nggabungake kabeh keterlibatan pelanggan ing web, saka review online lan survey pelanggan nganti ngrungokake sosial lan manajemen komunitas. Perusahaan gedhe berjuang kanthi temenan karo pelanggan ing komunitas lokal ing saluran media sosial. Salajengipun, media sosial biasane diisolasi saka survey survey lan aplikasi manajemen tinjauan online. "Tantangan karo alat media sosial sing ana

Validasi Strategi Media Sosial Sampeyan Saka Dhaptar 8-Titik iki

Umume perusahaan sing njaluk bantuan media sosial katon ing media sosial minangka saluran penerbitan lan akuisisi, sing matesi kemampuan kanggo nambah kesadharan, panguwasa, lan konversi kanthi online. Akeh liyane babagan media sosial, kalebu ngrungokake pelanggan lan pesaing, ngembangake jaringan, lan nambah panguwasa sing diduweni wong lan merek kanthi online. Yen matesi sampeyan mung bisa nerbitake lan ngarep-arep adol ing kene lan

Brand24: Nggunakake Ngrungokake Sosial kanggo Nglindhungi lan Ngembangake Bisnis Sampeyan

Kita bubar ngobrol karo klien babagan nggunakake media sosial lan aku rada kaget amarga negatife. Dheweke sajujure ngrasa yen mbuang-buang wektu, dheweke ora bisa entuk asil bisnis karo para pelanggan sing nongkrong ing Facebook lan situs liyane. Sampeyan ora yakin manawa iki isih dadi kapercayan sing umum ditindakake dening bisnis sawise dasawarsa sinau babagan cara nggunakake strategi lan alat kanggo

Starbucks, Sampeyan Bisa Nggawe Sosial Luwih Apik

Aku narik kertu media sosial sithik nalika kudu. Secara pribadi, minangka pamilik bisnis, aku asring nggrundel nalika ndeleng pelanggan nggawe perusahaan online kanthi online. Utamane yen ana kabijakan lan umume dudu wakil layanan pelanggan sing salah. CSR ora asring nggawe aturan, umume wong sing luwih dhuwur lan ora bisa ngatasi prekara kasebut. Nanging, ing kasus iki, aku kudu nuduhake kedadeyan iki menyang publik

Sistem Cobia: Media Sosial Umum lan Sindikasi

Jagad pemasaran saya akeh diganti kanthi umur sumber daya digital lan media sosial. Kanthi ana solusi banjir sing kasedhiya saiki, sumber daya kanggo para profesional kanggo negesake pengaruh luwih dhuwur. Akeh alat sing nyedhiyakake sumber daya lan layanan kanggo bisnis, nanging siji sing ora ditawakake yaiku sistem sing mbantu sampeyan nemokake pelanggan nalika wis mbutuhake. Cobia Systems wis ngembangake sistem sing dienggo kanggo ngowahi

newBrandAnalytic ngluncurake Pulsa, Intelijen Sosial Real-Time

newBrandAnalytics (nBA) ngluncurake Pulse, platform adhedhasar awan sing ngewangi para pelanggan kaya McDonald's, David Bridal, Barang Sporting lan Subway DICK entuk visibilitas wektu nyata dadi topik lan obrolan sing tren sing nyebabake pemahaman merek lan produk. Pulse kalebu piranti lunak ngrungokake sosial sing nglumpukake komentar lan obrolan individu, nyedhiyakake data sing tren lan ngidini merek menehi reaksi kanthi wektu nyata. Pulsa duwe telung fitur sing pasti: Deteksi awal lan sistem peringatan - Pulsa kanthi otomatis ngirim peringatan kanggo ngenali

Paduka Ngrungokake?

Apa sampeyan wis entuk wektu kanggo nyedhaki merek utawa perusahaan online kanggo nglaporake masalah layanan pelanggan utawa masalah karo produk utawa layanan kasebut? Apa sampeyan nate kuciwa nalika merek utawa perusahaan ora nate nampa panjaluk sampeyan? Panjaluk sing sampeyan lakoni wektu? Ayo diadhepi - kita kabeh sibuk lan urip saya asring ngganggu media sosial. Nanging uga [sawetara