Crittercism: ngawasi kinerja aplikasi seluler

Crittercism minangka platform manajemen kinerja aplikasi seluler sing digunakake kanggo ngawasi, prioritas, troubleshoot, lan tren kinerja aplikasi seluler sampeyan. Crittercism nawakake tampilan global nyata-nyata diagnosis aplikasi lan kesalahan aplikasi ing aplikasi iOS, Android, Windows Phone 8, Hybrid lan HTML5 sing ngawasi 1 milyar pangguna aktif saben wulan. Crittercism ngawasi luwih saka 500 yuta conto aplikasi, nglacak luwih saka 100 milyar aplikasi sing diterjemahake dadi 30,000 acara per detik lan pirang-pirang ewu pelanggan aktif. Fitur kalebu: Multiple