BunnyStudio: Temokake Bakat Swara Profesional lan Jalanake Proyek Audio kanthi Cepet lan Gampang

Aku ora yakin kenapa ana sing nguripake mikropon laptop lan nindakake tugas elek kanggo nyritakake video utawa trek audio profesional kanggo bisnis. Nambah swara profesional lan trek musik ora larang, gampang lan bakat sing ana ing kana pancen apik tenan. BunnyStudio Sanajan sampeyan bisa nyoba golek kontraktor ing sembarang direktori, BunnyStudio ditarget langsung menyang perusahaan sing butuh pitulung audio profesional nganggo iklan audio, podcasting,

Sonix: Transkripsi Otomatis, Terjemahan lan Subtitling ing 40+ Basa

Pirang wulan kepungkur, aku nuduhake yen aku wis ngetrapake terjemahan mesin saka kontenku lan njeblug tekan lan tuwuhing situs. Minangka penerbit, pamirsa saya akeh kanggo kesehatan situs lan bisnis, mula aku mesthi golek cara anyar kanggo nggayuh pamirsa anyar… lan terjemahan kalebu salah sawijining. Biyen, aku wis nggunakake Sonix kanggo menehi transkripsi podcastku ... nanging wis

ICanLocalize: Tarjamahake Situs Bisnis Sampeyan Bisa Nggayuh Pamirsa Anyar

Agensi saya kerja ngewangi perusahaan sing gegandhengan karo dwibahasa kanggo mbangun situs, ngoptimalake kanggo digoleki, lan nggawe komunikasi pemasaran menyang klien. Nalika duwe situs WordPress sing apik, wong-wong sing nggawe gumantung saka terjemahan mesin kanggo para pengunjung sing nganggo basa Spanyol. Ana telung tantangan babagan jarwane mesin situs, sanajan: Dialek - Terjemahan mesin Spanyol ora nimbang-nimbang dialek Meksiko para pengunjung. Istilah

Cara Salin Mbuwang Tarjamahan Marketing Kanggo Mupangat saka Boom E-Niaga

E-niaga wis dadi tren sajrone dasawarsa kepungkur. Lan kanthi pandemi iki, luwih akeh wong sing belanja online tinimbang saiki. E-commerce nyedhiyakake cara sing sampurna kanggo nggayuh demografi ing saindenging jagad saka mburi komputer. Ing ngisor iki, kita bakal nemokake pentinge layanan terjemahan pemasaran lan cara nggunakake kanggo nambah penjualan eCommerce. Napa Sampeyan Bisa Nganggo Tarjamahan Marketing Profesional kanggo Strategi Pemasaran Internasional Sampeyan nggunakake layanan terjemahan pemasaran profesional

GTranslate: Plugin Terjemahan WordPress Sederhana Nggunakake Google Translate

Biyen, aku ragu-ragu nggunakake terjemahan mesin saka situsku. Aku seneng duwe penerjemah ing saindenging planet iki kanggo mbantu narjamahake situsku kanggo macem-macem pamirsa, nanging ora ana cara kanggo ngrampungake biaya kasebut. Mangkene, aku ngerti manawa konten situsku wis dituduhake ing internasional - lan akeh wong nggunakake Google Translate kanggo maca konten ing basa asile. Kuwi