MassiveImpact: Jaringan Iklan Seluler Saben Biaya

Ndeleng, kesan, klik… Aku kepengin ngerti kenapa kita isih ngukur lan ngiklanake adhedhasar metrik kasebut. MassiveImpact minangka jaringan iklan seluler sing tekan luwih saka 1 milyar pangguna internet seluler saka 190 negara lan ora. Dheweke nggunakake CPA, utawa biaya saben tumindak, kanggo nemtokake rega iklan. Bener ... sampeyan mung mbayar nalika ana konversi nyata! Iki tegese bali investasi sampeyan dijamin. MassiveImpact nawakake model pariwara seluler 2 tingkat, nggunakake