Tragedi lan Media Sosial

Akeh sing ora ngerti aku kanthi pribadi, nanging aku sejatine dibesarkan ing Newtown, Connecticut. Kutha cilik sing apik tenan wis tuwuh kanthi dramatis nanging ora owah banget wiwit aku urip ing kana. Nalika aku isih enom, kita biasane kudu nonton film ing Balai Kota, ngunjungi Blue Colony Diner kanggo es krim, lan mlebu Greja St. Rose, Lima nalika Minggu. Komunitas padha mandhiri ... Bapakku isih ana