Penerbit: Paywalls Need to Die. Ana Cara sing Luwih apik kanggo Monetisasi

Paywalls wis dadi umum ing penerbitan digital, nanging ora efektif lan nggawe alangan kanggo pers gratis. Nanging, penerbit kudu nggunakake iklan kanggo monetisasi saluran anyar lan menehi konsumen konten sing dikarepake kanthi gratis. Mbalik ing 90s, nalika penerbit wiwit mindhah konten online, ana sawetara strategi: mung judhul utama kanggo sawetara, kabeh edisi kanggo wong liya. Nalika padha mbangun ngarsane web, genre sing anyar mung digital

Sinyal: Tuwuh nganggo Email, Teks, Sosial lan undhak-undhakan

BrightTag, platform pemasaran adhedhasar awan kanggo pengecer Internet, wis tuku Signal. Signal minangka pusat pemasaran terpusat kanggo pemasaran lintas saluran liwat email, SMS lan media sosial. Fitur sinyal kalebu: Buletin email - template email sing wis dioptimalake kanggo seluler sing digunakake utawa digawe dhewe. Pesen teks - bukak program sing efektif lan tundhuk karo syarat operator seluler. Penerbitan media sosial - nerbitake status sampeyan ing Facebook lan Twitter, nggunakake URL cekak kanggo nglacak konten sampeyan.

TinyLetter: Ora Ana Buletin Email sing Nggumunake

Mlebu menyang panyedhiya layanan email utama saiki lan, yen sampeyan ora pinter teknis, sampeyan bisa uga bakal ilang ing menu, fitur, fungsionalitas, jargon lan pelaporan. Kadhangkala keajaiban teknologi yaiku nalika ana wong sing cerdas mikirake proses lan nggawe aplikasi kasebut mung dibutuhake. TinyLetter minangka layanan kasebut. Fitur TinyLetter Rancang kaca langganan sampeyan. Formulir pendaftaran elegan lan gampang diowahi, dadi sampeyan bisa nggawe TinyLetter dhewe. Ngarang