Syncari: Nggabungake lan Ngatur Data Cross-Functional, Otomatis Alur Kerja Lan Sebarake Wawasan sing dipercaya ing endi wae.

Perusahaan tenggelam ing data sing nglumpukake ing CRM, otomatisasi pemasaran, ERP, lan sumber data cloud liyane. Nalika tim operasi penting ora bisa setuju karo data sing makili kasunyatan, kinerja bakal mandheg lan target bathi luwih angel digayuh. Syncari pengin nggawe urip luwih gampang kanggo wong sing makarya ing ops marketing, ops sales, lan ops sing terus-terusan berjuang kanthi data supaya bisa entuk target. Syncari njupuk sing anyar

TaxJar Ngenalake Emmet: Intelijen Ponggawa Pajeg Penjualan

Salah sawijining tantangan e-commerce sing luwih lucu saiki yaiku saben pamrentah lokal pengin mlebu lan ndhikte pajak penjualan dhewe kanggo ngasilake luwih akeh kanggo wilayah kasebut. Nganti saiki, ana luwih saka 14,000 yuridiksi pajak ing Amerika Serikat kanthi 3,000 kategori pajak produk. Rata-rata wong sing adol fashion kanthi online ora ngerti manawa wulu sing ditambahake ing produk saiki wis klambi klinis kanthi beda lan tuku

Chartio: Eksplorasi Data Berbasis Awan, Grafik lan Dasbor Interaktif

Sawetara dashboard ora duwe kemampuan kanggo nyambung karo kabeh perkara, nanging Chartio nindakake tugas kanthi antarmuka panganggo sing gampang diluncurake. Bisnis bisa nyambung, njelajah, ndandani, lan nggambarake saka sumber data apa wae. Kanthi akeh sumber data lan kampanye pemasaran sing beda-beda, para pemasar angel entuk tampilan lengkap babagan siklus urip pelanggan, atribusi lan pengaruhe umume ing bathi. Chartio Kanthi nyambung menyang kabeh

Tuwuh: Mbangun Dashboard Pemasaran Internet Ultimate

Kita seneng banget karo indikator kinerja visual. Saiki, kita ngotomatisasi laporan eksekutif saben wulan menyang klien lan, ing kantor, kita duwe layar gedhe sing nuduhake dashboard real-time kabeh indikator kinerja kunci pemasaran internet klien. Iki minangka alat sing apik - mesthi dikandhani klien sing entuk asil sing unggul lan sing endi sing duwe kesempatan kanggo dandan. Nalika saiki nggunakake Geckoboard, ana sawetara watesan

Storyworks1: Platform Pangiriman Konten Digital Sales sing Sadhar Lokasi

Storyworks1 nyedhiyakake platform presentasi seluler interaktif kanggo nyiapake tim lapangan kanthi alat kanggo ningkatake kredibilitas, nyelarasake strategi pemasaran karo eksekusi penjualan, lan tuwuh hubungan bisnis karo wawasan wektu nyata lan data sing bisa ditindakake. Locator Peluang anyar Storyworks1 nyedhiyakake personel sales lapangan kanthi kemampuan nyelarasake dununge saiki karo CRM liwat piranti seluler kanggo peta lokasi prospek lan lokasi lan profil klien. Pelacak Peluang ngatur informasi adhedhasar