Mintigo: Skor Lead Prediktif kanggo Perusahaan

Minangka pemasar B2B, kita kabeh ngerti manawa duwe sistem skor utama kanggo ngenali prospek sing wis siyap utawa calon pembeli iku penting banget kanggo nglakokake program generasi permintaan sing sukses lan njaga keselarasan pemasaran lan penjualan. Nanging ngetrapake sistem skor timbal sing bener-bener bisa digunakake luwih gampang tinimbang rampung. Kanthi Mintigo, sampeyan saiki duwe model skor timah sing nggunakake kekuatan analisis prediksi lan data gedhe kanggo mbantu para pembeli luwih cepet. Ora ngiro-iro maneh.