Cara Mbenerake Desain Email Responsif lan Endi Golek Bantuan!

Pancen ngagetne nanging luwih akeh wong nggunakake smartphone kanggo maca email tinimbang nggawe telpon (lebokake sindiran babagan konektivitas ing kene). Tuku model telpon lawas wis mudhun 17% taun suwene lan 180% wong bisnis nggunakake smartphone kanggo pratinjau, nyaring, lan maca email tinimbang sawetara taun kepungkur. Nanging sing dadi masalah yaiku aplikasi email durung cepet kaya browser web. Kita isih tetep tetep bisa