Pemasaran Konten: Game kasebut

Pemasaran Konten dudu ilmu roket, nanging mbutuhake riset, katrampilan lan strategi kanggo nggedhekake mupangate. Ing basis, kita mesthekake manawa para klien nulis konten sing relevan, anyar lan asring babagan topik sing dikarepake. Kita mesthekake yen duwe dhasar dhasar kanggo keterlibatan - konten nyebabake ajakan tumindak sing nyebabake konversi. Lan kita mesthekake manawa klien ora mung nulis postingan blog - yaiku

APE: Pengarang, Penerbit, Pengusaha

Minangka persiyapan kanggo wawancara karo Guy Kawasaki, aku tuku salinan APE: Penulis, Penerbit, Pengusaha-Cara Nerbitake Buku. Aku wis maca mayoritas buku Guy Kawasaki lan wis suwe saya suwe dadi penggemar (priksa manawa wawancara kasebut digawe pisanan kanggo dheweke tweet ... crita lucu!). Buku iki beda banget, sanajan… minangka buku instruksi langkah-langkah rinci babagan cara nerbitake ebook dhewe. Panulis Guy