Napa GDPR Apik kanggo Pariwara Digital

Amanat legislatif sing amba diarani Peraturan Perlindungan Data Umum, utawa GDPR, diwiwiti tanggal 25 Mei. Tenggat wektu kasebut akeh pemain pariwara digital sing gelut lan akeh liyane sing kuwatir. GDPR bakal menehi tol lan bakal ngasilake pangowahan, nanging pangowahan kasebut kudu dipasarake para pemasar digital, aja wedi. Pramila: Pungkasan Model Berbasis Piksel / Cookie Apik Kanggo Industri Kasunyatane wis suwe banget. Perusahaan wis nyeret sikile, lan

Mailtrack: Lacak Gmail Sampeyan Mbukak nggunakake Plugin Chrome iki

Apa sampeyan nate mikir manawa ana sing mbukak email sing sampeyan kirim nggunakake Gmail? Sampeyan bisa nggunakake Mailtrack kanggo nglakoni. Mailtrack minangka plugin Chrome sing nambah piksel pelacak menyang pesen sing metu. Nalika panampa mbukak email, gambar bakal dijaluk lan Mailtrack ndhaptar mbukak, nuduhake manawa wis katon kanthi tandha ing antarmuka Gmail. Iki minangka alat sing efektif lan efektif sing dikarepake