Aspire: Platform Pemasaran Influencer Kanggo Merek Shopify Pertumbuhan Dhuwur

Yen sampeyan seneng maca Martech Zone, sampeyan ngerti yen aku duwe perasaan campuran babagan marketing influencer. Pandanganku babagan marketing influencer dudu ora bisa digunakake… nanging kudu ditindakake lan dilacak kanthi apik. Ana sawetara alasan kenapa: Prilaku Tuku - Influencer bisa mbangun kesadaran merek, nanging ora kudu ngyakinake pengunjung supaya bener-bener tuku. Iku predicament angel… ngendi influencer bisa uga ora menehi ganti rugi bener