Visme: Alat Daya kanggo Nggawe Konten Visual sing Apik tenan

Kita kabeh wis krungu manawa gambar regane sewu tembung. Iki ora bisa luwih bener saiki amarga lagi nyekseni salah sawijining revolusi komunikasi sing paling nyenengake sadurunge kabeh wektu - gambar sing gambar terus ngganti tembung. Umume wong mung ngelingi 20% apa sing diwaca nanging 80% saka sing dideleng. 90% informasi sing dikirim menyang otak kita visual. Pramila konten visual wis dadi cara sing paling penting

Liburan ing taun 2020 sing Diajar babagan Strategi Pemasaran Seluler taun 2021

Pancen ora dingerteni, nanging musim liburan ing taun 2020 ora beda karo budaya kreatif liyane sing wis dialami. Kanthi watesan jarak adoh sosial maneh ing saindenging jagad, tindak-tanduke konsumen ganti saka norma tradisional. Kanggo pengiklan, iki luwih adoh saka strategi tradisional lan Out-Of-Home (OOH), lan gumantung marang keterlibatan seluler lan digital. Saliyane diwiwiti luwih dhisik, munggah-mudhun kertu kado sing diwenehake sadurunge bakal luwih dawa

Napa Sampeyan kudu Investasi ing Video Produk ing Situs E-commerce

Video produk nawakake e-retailer cara kreatif kanggo nduduhake produk lan uga ngidini pelanggan bisa ndeleng produk kanthi tumindak. Ing taun 2021, kira-kira 82% kabeh lalu lintas internet bakal digawe saka konsumsi video. Salah sawijining cara bisnis eCommerce bisa dadi luwih maju yaiku nggawe video produk. Statistik sing Nyengkuyung Video Produk kanggo Situs E-commerce Sampeyan: 88% pamilik bisnis nyatakake yen video produk nambah tarif konversi Video produk

Apa 5 Jenis Panggilan-Kanggo-Tindakan Paling Umum?

Kita mesthi menehi saran babagan CTA kanthi terus-terusan ing kene amarga kritik banget supaya sukses. Sampeyan bisa uga kepencut kanggo mikir yen sampeyan ora butuh - prospek bakal njupuk langkah sabanjure amarga konten sampeyan apik banget. Muga-muga kedadeyan kaya ngono, nanging asring ora, wong bakal lunga. Dheweke bisa uga inspirasi lan sinau sawetara perkara… nanging isih tetep. Kita wis nuduhake dhasar

Dhaptar Pemasaran Inbound: 21 Strategi Kanggo Wutah

Kaya sing sampeyan bayangake, kita njaluk akeh panjaluk kanggo nerbitake infografis Martech Zone. Pramila kita nuduhake infografis saben minggu. Kita uga ora nggatekake panjaluk nalika nemokake infografis sing nuduhake manawa perusahaan durung nggawe investasi gedhe kanggo nggawe infographic nilai. Nalika ngeklik infographic iki saka Brian Downard, Pendhiri Strategi Bisnis ELIV8, aku ngerti amarga wis nuduhake karya liyane sing wis ditindakake. Iki

5 Tips kanggo Nambah Pengalaman Email Liburan ing 2017

Mitra kita ing 250ok, platform kinerja email, bebarengan karo Hubspot lan MailCharts nyedhiyakake sawetara data penting lan variasi sajrone rong taun pungkasan data kanggo Black Friday lan Cyber ​​Monday. Kanggo menehi saran paling apik, Joe Montgomery saka 250ok gabung karo Courtney Sembler, Profesor Inbox ing HubSpot Academy, lan Carl Sednaoui, Direktur Pemasaran lan Pendhiri ing MailCharts. Data email sing disedhiyakake teka saka analisis MailCharts sing nomer ndhuwur 1000

8 Cara Sampeyan Nggawe Konten sing Nggawe Pelanggan

Sawetara minggu kepungkur, kita wis nganalisa kabeh konten klien kanggo ngenali konten sing paling akeh nggawe kesadaran, keterlibatan, lan konversi. Saben perusahaan sing ngarep-arep entuk petunjuk utawa ngembangake bisnis online kudu nduweni konten. Kanthi kapercayan lan panguwasa dadi rong kunci kanggo keputusan tuku lan konten nyebabake keputusan kasebut kanthi online. Yen jarene, mung prelu mriksa analytics sadurunge sampeyan ngerti manawa