8 Strategi Kanggo Nambah Efektivitas Prospek Penjualan

Sore iki, aku mlaku-mlaku numpak sepeda karo kanca kolega lan antarane omongan lan puffs aku lagi ngrembug babagan rutinitas penjualan kanggo bisnis. Kita sakloron pancen setuju yen kekurangan disiplin sing ditindakake kanggo adol nyandhet perusahaan loro kasebut. Produk piranti lunak kasebut narik kawigaten industri lan ukuran tartamtu, mula dheweke wis ngerti prospek kasebut. Bisnisku luwih cilik, nanging kita fokus ing spesifik

Memedi Masa Lalu Pemasaran, Saiki lan Masa Depan

Saben taun aku berjuang apa ora bakal nulis ramalan utawa promosi wong liya. Kapost nggabungake infographic iki - Memedi Masa Lalu, Saiki & Mangsa Pemasaran: Tujuan saka infographic yaiku njupuk gambaran babagan jaman kepungkur, saiki, lan masa depan pemasaran sing ora pati adoh. Muga-muga sampeyan seneng. Prediksi kuwatir amarga aku bisa ngarepake pangarepan sing ora bakal ngasilake. Aku pracaya ing

Kepiye Sales B2B Wis Owahi

Infographic saka Maximize Social Media iki apik banget nyedhiyakake kaluwihan saka marketing inbound minangka bagean saka proses penjualan sampeyan sakabehe. Nanging, apes yen dheweke milih salah siji strategi tinimbang liyane tinimbang menehi cara umume perusahaan B2B nggabungake loro strategi kasebut. Kanthi nggabungake pendekatan mlebu lan njaba kanggo dodolan B2B, sampeyan bisa nyekel lan ngetung timbal nalika sesambungan karo konten lan kegiatan sosial kanthi online. Iki nyedhiyakake

Napa Strategi Pemasaran Outbound Sampeyan Gagal

Ana godaan kita ing industri pemasaran mlebu kanggo diskon marketing metu. Aku malah wis maca ing endi sawetara pemasar mlebu ujar manawa ora butuh pemasaran metu maneh. Terus terang, iku bunk. Saran banget kanggo bisnis sing pengin dilebokake ing pasar anyar lan nyambung karo prospek sing ngerti bakal nggawe klien sing hebat. Yen sampeyan duwe merek terkenal (kayata blogger lan agensi media sosial), bisa uga ora

Apa Jembar Kaca Web sing Optimal?

Ngrancang situs web lan nyetel jembar kaca web kanthi jembar optimal yaiku pacelathon sing kudu ditindakake. Akeh sing ngerti yen aku bubar ngowahi jembar desain blogku. Kaca kasebut saya gedhe nganti 1048 piksel. Sawetara sampeyan bisa uga ora setuju karo pamindhahan kasebut - nanging aku pengin nuduhake sawetara statistik lan alasan kenapa aku amba lebar tema. 1048 piksel dudu acak