Napa Mung 20% ​​Pamaca sing Ngeklik Judhul Artikel Sampeyan

Judhul, judhul kirim, judhul, judhul… apa wae sing pengin sampeyan sebut, iku faktor sing paling penting ing saben konten sing sampeyan kirim. Kepiye pentinge? Miturut infographic Quicksprout iki, nalika 80% wong maca judhul, mung 20% ​​pamirsa sing ngeklik. Tag judhul penting banget kanggo ngoptimalake mesin telusuran lan judhul penting kanggo konten sampeyan dituduhake ing media sosial. Saiki yen sampeyan ngerti judhul penting, mula sampeyan kepengin weruh apa

Napa Kebutuhan Kacepetan Situs Web lan 5 Cara Kanggo Nambah

Apa sampeyan nate nyerah ing kaca web sing mbukak alon-alon, nutul tombol mburi kanggo golek informasi sing digoleki ing papan liya? Mesthi wae, sampeyan duwe; kabeh wong duwe siji titik utawa liyane. Sawise kabeh, 25% saka kita bakal ninggali sawijining kaca yen durung dimuat sajrone patang detik (lan pangarepan mung saya suwe saya suwe). Nanging ora mung iku sebabake kacepetan situs web penting. Peringkat Google nyathet kinerja situs sampeyan lan

Cara Ngukur Bali saka Investasi Media Sosial

Kita wis ngrembug babagan tantangan ngukur ROI media sosial ing jaman biyen - lan sawetara watesan apa sing bisa sampeyan ngukur lan kepiye pengaruh pemasaran media sosial. Iku ora ateges sawetara kegiatan media sosial ora bisa diukur kanthi tliti. Mangkene conto sing gampang… CEO perusahaan tweet ing artikel kepemimpinan pamikiran, arah perusahaan, lan muji karyawan online sing nggawe sing apik

Mangkene Cara Nggawe Liyane Ngarah Kanthi Media Sosial

Aku lagi wae ketemu karo pemilik bisnis lan njlentrehake cara sing luar biasa manawa media sosial ora mung nggawe bisnis menyang perusahaanku, nanging uga kanggo para klien. Katoné ana pesimisme sing isih ana amarga ana media sosial lan pengaruhe kanggo generasi timbal, lan aku yakin kudu dikoreksi. Umume masalah karo media sosial lan generasi utama ora ana gandhengane karo asil nyata,

Strategi Promosi Blog Saka Ahli Top Marketing

Strategi blogging sing sukses ora gampang nanging uga dudu ilmu roket. Sawetara wong mikir manawa "Yen sampeyan blog, dheweke bakal teka ..." nanging ora ana sing bisa nyebabake kasunyatan kasebut. Mesthi, sampeyan kanthi organik bisa narik kawigaten wong liya ing blog sampeyan lan bisa uga kontene. Nanging yen sampeyan ora entuk nomer nomer, sampeyan kudu nyengkuyung strategi blogging sing apik lan entuk wektu mbuwang,

Cara Nggawe Corong Pemasaran Media Sosial

Tembung corong kalebu kesalahan nalika aku terus kerja bareng karo klien kanggo nambah kehadiran online lan ndeleng data saka sponsor kaya Right On Interactive. Ana ukuran sejatine ora cocog karo kabeh corong ing kana. Prospek sampeyan kabeh njupuk dalan sing beda-beda sing bisa ndadekake dheweke nindakake utawa ditinggalake. Nanging istilah corong minangka cara sing umum dingerteni babagan sales lan marketing