Plezi One: Alat Gratis Kanggo Ngasilake Timbal Kanthi Situs Web B2B Sampeyan

Sawise pirang-pirang wulan digawe, Plezi, panyedhiya piranti lunak otomatisasi pemasaran SaaS, ngluncurake produk anyar ing beta umum, Plezi One. Alat gratis lan intuisi iki mbantu perusahaan B2B cilik lan menengah ngowahi situs web perusahaan dadi situs generasi timbal. Temokake cara kerjane ing ngisor iki. Saiki, 69% perusahaan sing duwe situs web nyoba ngembangake visibilitas liwat macem-macem saluran kayata iklan utawa jaringan sosial. Nanging, 60% saka wong-wong mau

5 Alesan kanggo Pemasar B2B Nggabungake Bot ing Strategi Pemasaran Digital

Internet kanthi gampang nggambarake bot dadi aplikasi piranti lunak sing mbukak tugas otomatis kanggo perusahaan liwat internet. Bot saiki wis suwe, lan wis berkembang wiwit jaman mbiyen. Bot saiki duwe tugas kanggo nindakake macem-macem tugas kanggo macem-macem dhaptar industri. Ora preduli manawa kita ngerti pangowahan utawa ora, bot minangka bagean integral saka campuran pemasaran saiki. Bot-bot

Napa Sampeyan Ora Ngerti Sapa Aku?

Penting kanggo nyedhiyakake kualifikasi prospek pemasaran supaya bisa entuk pelanggan sing bener. Yen mlebu pelanggan sing salah, kita bakal langsung ngerti amarga produktivitas, nambah volume, lan frustasi saya tambah akeh. Kita ora pengin. Kita pengin klien sing ngerti proses, ngurmati hubungan lan ndeleng asil sing bakal ditindakake. Sore iki aku kudu nelpon kanca lan kolega saka

Ngerti R ing CRM

Aku mung maca kiriman apik ing CRM lan aku ana siji bolongan sing gedhe, akeh, lan akeh ing implementasi CRM… Hubungan. Apa sing dimaksud Hubungan? Hubungan mbutuhake sambungan rong arah, ana sing biasane ilang saka CRM. Kabeh CRM utama sing ana ing pasar nindakake tugas sing hebat kanggo njupuk data sing mlebu - nanging ora nindakake apa-apa kanggo ngrampungake loop. Aku yakin iki kunci kenapa mayoritas