Linq: Panyedhiya Produk Kartu Bisnis Near Field Communication (NFC)

Yen sampeyan wis suwe maca karo situsku, sampeyan bakal ngerti kepiye kepenak nalika entuk macem-macem jinis kertu bisnis. Aku duwe kertu cathetan, kertu kuadrat, kertu logam, kertu laminasi… Aku seneng banget. Mesthine, kanthi kunci lan ora bisa lelungan, mula ora mbutuhake kertu bisnis. Saiki, lelungan wis dibukak, aku mutusake saiki wayahe nganyari kertu lan entuk

Pemasaran lan Pariwara jarak: Teknologi lan Taktik

Sanalika mlaku menyang rantai Kroger (supermarket) lokal, aku ndeleng telpon lan app menehi tandha yen aku bisa mbukak barcode Tabungan Krogerku kanggo mriksa utawa aku bisa mbukak aplikasi kanggo nggoleki lan golek item ing lorong. Nalika ngunjungi toko Verizon, aplikasi bakal menehi tandha babagan tautan kanggo mriksa sadurunge mlebu mobil. Iki loro

5 Cara Mupangat Eceran saka Monitoring Sosial Hyperlocal

Perusahaan ritel saingan karo raksasa ritel online kaya Amazon lan Zappos. Toko bata lan mortir ritel ngarahake nyedhiyakake pengalaman paling apik kanggo para pelanggan. Lalu lintas sikil minangka langkah motivasi lan minat pelanggan (kenapa individu luwih seneng teka ing toko kanggo tuku yen kasedhiya tuku online). Keuntungan kompetitif sing didol saka pengecer ing toko online yaiku konsumen sing cedhak lan siap nggawe