Elemen Apa Sampeyan Sampeyan kudu Tes ing Kampanye Email Sampeyan?

Nggunakake kothak mlebu saka 250ok, kita wis nyoba sawetara wulan kepungkur nalika nulis ulang baris subyek buletin. Asil kasebut luar biasa - papan mlebu kothak mlebu nambah luwih saka 20% ing dhaptar biji sing digawe. Kasunyatane yaiku tes email pancen larang kanggo investasi - uga alat kanggo mbantu sampeyan tekan kana. Bayangake sampeyan minangka laboratorium sing tanggung jawab lan sampeyan nyoba nyoba akeh