Hey DAN: Kepiye Swara kanggo CRM Bisa Nggedhekake Hubungan Penjualan lan Tetep Waras

Ana mung akeh banget rapat-rapat kanggo Pack menyang dina lan ora cukup wektu kanggo ngrekam titik tutul terkenal. Malah tim pra-pandemik, sales lan marketing biasane duwe luwih saka 9 rapat eksternal saben dina lan saiki nganggo sprei kerja remot lan hibrida kanggo jangka panjang, volume rapat virtual saya mundhak. Nyimpen cathetan akurat saka rapat-rapat iki kanggo mesthekake yen hubungan sing nurtured lan data kontak terkenal ora ilang wis dadi

Tren MarTech Sing Nyopir Transformasi Digital

Akeh spesialis pemasaran ngerti: sajrone sepuluh taun kepungkur, teknologi pemasaran (Martech) wis njeblug ing wutah. Proses wutah iki ora bakal alon. Nyatane, panaliten 2020 paling anyar nuduhake ana luwih saka 8000 alat teknologi pemasaran ing pasar. Umume pemasar nggunakake luwih saka limang alat ing dina tartamtu, lan luwih saka 20 sakabèhé ing eksekusi strategi marketing. Platform Martech mbantu bisnis sampeyan mbalekake investasi lan mbantu

Kepiye Pariwara Kontekstual Bisa Mbantu Kita Nggawe Masa Depan Tanpa Koki?

Google bubar ngumumake manawa nundha rencana kanggo ngilangi cookie pihak katelu ing browser Chrome nganti 2023, setaun mengko tinimbang sing direncanakake sadurunge. Nanging, nalika pengumuman kasebut rumangsa minangka langkah mundur kanggo ngatasi privasi konsumen, industri sing luwih akeh terus maju kanthi rencana ora nggunakake cookie pihak katelu. Apple ngluncurake pangowahan menyang IDFA (ID kanggo Pengiklan) minangka bagean saka update iOS 14.5, sing

Tren & Prediksi Pemasaran Digital

Tindakan pancegahan sing ditindakake dening perusahaan sajrone pandemi bisa ngganggu rantai pasokan, prilaku tuku konsumen, lan upaya pemasaran sing gegandhengan sajrone taun kepungkur. Miturut pendapat saya, pangowahan konsumen lan bisnis paling gedhe yaiku belanja online, pangiriman omah, lan pembayaran seluler. Kanggo para pemasar, kita weruh owah-owahan investasi ing teknologi pemasaran digital kanthi dramatis. Kita terus nindakake luwih akeh, liwat saluran lan medium liyane, kanthi staf sithik - mbutuhake kita

GroupSolver: Leverage AI lan NLP Ing Riset Pasar

Yen sampeyan wis nate nggawe survey lan ngarep-arep bisa nemokake temuan kuantitatif lan kualitatif saka wangsulan, sampeyan bakal ngerti sebabe angel menehi pitakon. Verbiage, struktur, lan grammar sing sampeyan takon bisa nyebabake asil sing bakal nyasarake riset. Minangka manajer produk, aku asring nemoni perkara kasebut karo klompok fokus. Yen aku nyoba antarmuka panganggo sing anyar, njaluk saran bisa nampa antarmuka kanggo antarmuka panrima