Mixpanel: Analytics Khusus lan Didhukung Acara

Apa urusan kaca kanggo bisnis sampeyan? Kowe ngerti? Apa sampeyan yakin? Aku ngerti manawa kadang kita entuk akeh lalu lintas lan ora dadi masalah, lan nalika liyane, aku bakal nemoni sawetara kunjungan apik sing ndadekake hubungan bisnis apik. Teori pemasaran yaiku manawa luwih akeh dadi luwih becik dadi kita kabeh bakal ngetutake kepemimpinan. Nanging apa kita kudu? Kita wis nulis babagan analytics sing bisa ditrapake sadurunge - kaya Pirate Metrics kanggo bisnis adhedhasar langganan.