Prediksi Pemasaran Praktis kanggo 2015

Utawa bisa uga saiki! Iki minangka dhaptar fokus saka 10 area fokus sing kudu dipikirake para pemasar. Sampeyan kudu ngerti ngendi nyedhiyakake dana pemasaran kanthi akeh, adhedhasar taktik sing ditindakake pelanggan lan prospek kanthi luwih asring. Pramila Wheelhouse Advisors nyoba nggawe infographic iki paling lengkap, kanggo ngatasi masalah saka Pemasaran Email, kanggo konversi, menyang platform otomatisasi. 10 Ramalan Pemasaran kanggo taun 2015