Nggunakake WordPress lan Formulir Gravitasi kanggo Nangkep Leads

Nggunakake WordPress minangka sistem manajemen konten saiki wis biasa. Akeh situs kasebut apik banget nanging ora duwe strategi kanggo njupuk prospek pemasaran mlebu. Perusahaan nerbitake whitepaper, studi kasus, lan nggunakake kasus kanthi rinci tanpa nate nyekel informasi kontak saka wong sing ngunduh. Nggawe situs web kanthi unduhan sing bisa dipikolehi liwat formulir registrasi minangka strategi pemasaran inbound sing apik. Kanthi nyekel informasi kontak utawa

Scanner Kertu AtEvent: Otomatisake lan Ningkatake Capture Utama ing Acara

Aku sesuk menyang Chicago kanggo wawancara karo pirang-pirang perusahaan ing Konferensi & Pameran Ritel Internet. Proses standarku yaiku kanggo ngrekam wawancara sedina muput, nulis cathetan, nglumpukake kertu bisnis, banjur mlebu kamar hotel nalika wong liya lagi kumpul ngombe. Sadurunge aku ora lali apa-apa, aku ngirim kabeh kontak menyang LinkedIn banjur nulis cathetan kanggo aku sawise ngetrapake prelu. Kemungkinan, aku bakal

Nglacak Tampilan Tab ing Google Analytics

Perpustakaan Antarmuka Pengguna Yahoo duwe kontrol tab sing sederhana sing ngidini sampeyan nerbitake siji kaca kanthi konten diurai dadi pirang-pirang tab. Kontrol bisa digunakake kanthi nggunakake dhaptar bulet lan divs sing ditandhani khusus. Cukup gampang kanggo ngetrapake (masang Javascript), mbentuk HTML kanthi bener lan sampeyan siyap lan aktif. Nanging, jinis kontrol iki bisa ngapusi nalika ndeleng analytics lan sapa sing ndeleng.