Drip: Apa Manajer Hubungan Pelanggan E-niaga (ECRM)?

Platform Manajemen Hubungan Pelanggan E-niaga nggawe hubungan sing luwih apik ing antarane toko e-niaga lan para pelanggan kanggo pengalaman sing ora bisa dilalekake sing bakal nyebabake loyalitas lan penghasilan. ECRM duwe kekuwatan luwih akeh tinimbang Penyedia Layanan Email (ESP) lan fokus pelanggan luwih akeh tinimbang platform Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM). Apa sing diarani ECRM? ECRM nguatake pamilik toko online kanggo ngerti kabeh pelanggan sing unik — kapinterane, tuku, lan prilaku - lan menehi pengalaman pelanggan kanthi migunani kanthi skala kanthi nggunakake data pelanggan sing dikumpulake ing saluran pemasaran terintegrasi.