Kalkulator: Ramalan Kepiye Tinjauan Online Sampeyan Bakal Ngaruhi Penjualan

Kalkulator iki nyedhiyakake kenaikan utawa penurunan sales sing diprediksi adhedhasar jumlah tinjauan positif, ulasan negatif, lan ulasan sing wis dirampungake saka perusahaan online. Yen sampeyan maca iki liwat RSS utawa email, klik situs kanggo nggunakake alat: Kanggo informasi babagan cara nggawe formula, waca ing ngisor iki: Formula kanggo Prediksi Tambah Sales saka Ulasan Online Trustpilot minangka platform review online B2B kanggo njupuk lan nuduhake ulasan umum