14 Strategi kanggo Nambah Pendapatan ing Situs E-commerce Sampeyan

Esuk iki, kita nuduhake 7 strategi kanggo nambah belanja pelanggan ing lokasi ritel sampeyan. Ana teknik sing sampeyan uga kudu nggunakake situs e-commerce! Dan Wang nuduhake artikel babagan tumindak sing bisa ditindakake kanggo nambah rega kranjang toko sampeyan ing Shopify lan ReferralCandy nggambarake tumindak kasebut ing infographic iki. 14 Strategi kanggo Nambah Pendapatan ing Situs E-commerce Sampeyan ngapikake desain toko kanthi nglumpukake umpan balik lan tes