Vibenomics Audio Out-Of-Home Advertising: Personalisasi, Musik lan Olahpesen adhedhasar Lokasi

CEO Prime Car Wash Brent Oakley duwe masalah. Cuci mobil premium dheweke dadi hit, nanging nalika para pelanggan ngenteni ing mobil, ora ana sing melu produk lan layanan anyar sing kudu ditawakake. Dheweke nggawe platform sing bisa ngrekam pesen lan musik sing dipersonalisasi, adhedhasar lokasi kanggo para pelanggan. Lan makarya. Nalika dheweke wiwit promosi panggantos mesin cuci kaca liwat radio ing toko, dheweke adol luwih akeh wiper

5 Industri Radikal Dirubah dening Internet

Inovasi pancen regane larang. Uber pengaruh negatif marang industri taksi. Radio internet mengaruhi radio siaran lan musik ing media tradisional. Video sing dikarepake entuk film tradisional. Nanging sing kita tingali dudu transfer panjaluk, nanging panjaluk anyar. Aku mesthi ngandhani wong-wong manawa apa sing kedadeyan dudu siji industri sing mateni industri liyane, nanging industri tradisional aman ing bathi bathi lan alon-alon nglalu. Iki minangka panggilan kanggo tradisional apa wae

Dhaptar Sampeyan kanggo Festival Teknologi sing Sukses!

Pungkasan minggu kepungkur iki, kita miwiti Acara Musik, Pemasaran & Tech Midwest kaping pisanan (#MTMW) - sawijining acara ing kene ing Indianapolis kanggo golek dhuwit kanggo Leukemia lan Lymphoma Society kanggo ngelingi Bapakku sing ilang taun kepungkur. Iki minangka acara pertama sing durung tau daklakoni dadi medeni banget. Nanging, ora ana alangan lan aku pengin menehi wawasan marang wong liya babagan sebab kenapa

Pertempuran kanggo kothak mlebu

Rata-rata, pelanggan nampa 416 pesen email komersial saben wulan… iku akeh email kanggo umume wong. Luwih akeh wong sing maca email sing menehi hasil karo finansial lan lelungan tinimbang kategori liyane… lan penting kanggo dicathet manawa para pelanggan ora mung langganan email - uga langganan pesaing sampeyan. Mesthekake email sampeyan dirancang kanthi apik lan responsif menyang piranti seluler minangka minimal mutlak. Duwe email sing apik yaiku