Apa Teknologi sing Wis Dibusak karo Smartphone?

Kita bakal teka ing ulang taun kaping 10 saka iPhone, diluncurake tanggal 29 Juni 2007. Kaya psikopat sing meyakinkan, smartphone bisa menehi tampilan sing apik. Dheweke grapyak, tulung tinulung lan kayane ora bakal nandhang lara. Sajrone dadi tukang mateni sadis sing ngganggu jam alarm nalika turu lan priksa manawa sistem GPS sampeyan ora bisa ditemokake maneh. James Pelton Cukup cocog yen Tandha Teks Seluler ngluncurake infographic pembunuh iki:

Rancang Aplikasi Ponsel sing Kuat kanggo iPhone lan Android kanthi 5 langkah

Fans Ponselku nawakake aplikasi seluler lan situs web seluler sing terjangkau kanggo lingkungan bisnis individu, nirlaba lan bisnis cilik liwat pabrikan aplikasi Do-It-Yourself (DIY) sing mandhiri ing industri. Kanthi luwih saka 40 fitur sugih kanggo nggunakake seluler, lokasi lan media sosial, bisa uga dadi platform pambangun aplikasi seluler sing paling terjangkau lan kuat ing pasar. Aplikasi kasebut cukup sederhana, nyedhiyakake tuntunan langkah demi langkah kanggo narik sampeyan nalika nyetel aplikasi seluler. Langkah 1: Pilih