Apa CRM kasebut? Apa Mupangate Nggunakake siji?

Aku wis ndeleng sawetara implementasi CRM sing apik ing karirku ... lan sawetara sing pancen elek. Kaya teknologi apa wae, manawa tim sampeyan luwih sithik nggarap wektu lan nambah wektu kanggo menehi kunci minangka kunci implementasi CRM sing hebat. Aku wis ndeleng sistem CRM sing ora apik dileksanakake ing tim sales… lan CRM sing ora digunakake sing nduplikasi upaya lan staf sing bingung. Apa CRM kasebut? Nalika kita kabeh nelpon piranti lunak sing nyimpen informasi pelanggan