ActiveTrail: Platform Pemasaran Email lan Marketing Otomatis sing Gampang Digunakake

Kanthi cabang ing AS, Israel, Jerman, Prancis lan Amerika Latin, ActiveTrail ngewangi bisnis kanthi macem-macem bentuk lan ukuran, ing saindenging jagad, kanggo ngraketake sesambungan karo klien. Wiwit diwiwiti minangka proyek internal, perusahaan kasebut dadi panyedhiya layanan email multi-saluran utama, nawakake platform pemasaran canggih. Fitur Platform Marketing Email AktifTrail Kalebu Pemasaran Email - Gampang nggawe kampanye email responsif seluler. Alat ekstensif kalebu pemicu, manajemen kontak, editor gambar, ulang tahun