WPML: Tarjamahake Situs WordPress Sampeyan Kanthi Plugin Multilanguage Iki lan Layanan Terjemahan Opsional

WPML minangka standar industri kanggo ngembangake lan narjamahake konten sampeyan ing situs WordPress multibahasa. Saiki aku mbukak plugin GTranslate Martech Zone kanggo nindakake terjemahan mesin sing gampang lan multibahasa. Iki wis nggedhekake jangkauan global uga lalu lintas mesin telusuran sing digiring menyang situsku. Saiki kita lagi nyebarke situs kanggo klien saiki sing duwe populasi Hispanik sing signifikan. Nalika plugin kaya GTranslate bisa