Loop Login Multi-Domain WordPress

Sawise suwe, kita ngetrapake instalasi WordPress multi-domain (dudu subdomain) kanthi ngaktifake fitur multi-pangguna lan nginstal plugin multi-domain. Sawise kabeh bisa digunakake, salah sawijining masalah sing ditemokake yaiku loop mlebu nalika ana wong sing nyoba mlebu WordPress ing salah sawijining domain. Luwih aneh, kedadeyan ing Firefox lan Internet Explorer, nanging dudu Chrome. Kita nglacak masalah kasebut nganti nggunakake browser

Cara entuk ide blog nggunakake Google

Kaya sing sampeyan ngerteni, blogging minangka kegiatan pemasaran konten sing apik lan bisa nyebabake rangking mesin telusuran, kredibilitas sing kuwat, lan kehadiran media sosial sing luwih apik. Nanging, salah sawijining aspek blogging sing paling angel yaiku entuk ide. Gagasan blog bisa saka macem-macem sumber, kalebu interaksi pelanggan, acara saiki, lan warta industri. Nanging, cara liyane sing apik kanggo entuk ide blog yaiku nggunakake fitur asil instan anyar Google. Cara kanggo

Video: Apa sing Bakal Ditindakake Seth?

Nalika ndeleng tuwuhing Compendium Blogware, pancene nggawe ati saya semangat yen aku duwe peran awal (lan terusake kanthi maksimal) ing bisnis sing ngowahi prilaku lan lanskap carane bisnis komunikasi karo prospek lan pelanggan. Chris Baggott minangka penginjil sing hebat kanggo media kasebut lan perusahaane minangka bukti medium, aplikasi sing ngidini komunikasi iki, lan daya tarik sing luwih jembar

Ngembangake Wacan Sampeyan

Apa sampeyan blogger perusahaan utawa duwe blog dhewe, salah sawijining faktor tuwuh blog sampeyan gumantung karo kemampuan sampeyan nggayuh pembaca anyar sing ora ngerti blog sampeyan. Aku nindakake iki kanthi pirang-pirang teknik… supaya pentinge yaiku: Ngomentari blog liyane, utamane yen ana ing industri sing padha. Aku nemokake dheweke liwat Google Alerts, Blogsearch ing Google, lan Technorati. Aku nerbitake RSS

Apa Blogger kudu Mbenerake Kesalahan kasebut?

Ana diskusi apik babagan Cranky Geeks sing diluncurake menyang TWIT minggu iki sing paling cedhak lan aku hormati karo para wartawan. Blogger dudu wartawan kanthi makna tradisional nanging kita minangka wartawan yen dideleng saka sudut pandang konsumen. Koreksi iku penting lan kudu ditangani, nanging gumantung saka kesalahan sing ditindakake. Kiriman lawas isih 'urip' ing asil mesin telusuran lan ana

Laporan Legenda Zack ing BlogIN

Klik liwat video kasebut. Aku ketemu Zack Legend wingi mudhun ing Monument Circle. Zack iku wong lanang sing hebat lan pancen misuwur tenan kanthi jeneng lokal - nindakake video kanggo Colts lan organisasi liyane. Video Zack duwe kimia gedhe ... ora resmi, guyonan lan duwe kepribadian. Ndeleng sampeyan ing BlogIN!

Kepiye yen Blogger mogok mogok?

Nalika aku nulis kiriman kaya iki, aku rumangsa bakal nesu karo Google Powers. Kemampuan blogku kanggo 'ditemokake' minangka kunci sukses. Kasunyatane, luwih saka separo pengunjung teka saka mesin telusuran saben dina, mayoritas saka Ibu Google. Aku kerja keras kanggo mesthekake aku nyelehake karpet abang kanggo Google kanthi kamulyan lan kahanan sing nggawe dheweke mesem. Google duwe