Loop Login Multi-Domain WordPress

Sawise suwe, kita ngetrapake instalasi WordPress multi-domain (dudu subdomain) kanthi ngaktifake fitur multi-pangguna lan nginstal plugin multi-domain. Sawise kabeh bisa digunakake, salah sawijining masalah sing ditemokake yaiku loop mlebu nalika ana wong sing nyoba mlebu WordPress ing salah sawijining domain. Luwih aneh, kedadeyan ing Firefox lan Internet Explorer, nanging dudu Chrome. Kita nglacak masalah kasebut nganti nggunakake browser

Video: Colts.com nindakake Pariwara Video kanggo Sponsor Kanthi Cara sing Tepat!

Pat ngirim dina iki video kanggo kulawarga situs Colts sing dakkira luar biasa - ngasilake tekan Colts.com, myIndianaFootball.com lan MyColts.net. Dheweke pancen nggawe pamuter video sing apik sing nambah fitur sing apik ... pariwara sing ditiru. Saben wong ngemot iki ing situs, pariwara kasebut entuk pamirsa anyar. Rampung banget. Pat uga takon pitakon penting ... kanthi 7.5 yuta pengunjung ing Colts.com saben taun, nanging 280,000