Hukuman Konten Duplikat: Mitos, Kasunyatan, lan Saran Kula

Wis luwih saka sepuluh taun, Google gelut mitos ukuman konten duplikat. Amarga aku isih terus takon babagan babagan iki, aku mikir kudu dibahas ing kene. Kaping pisanan, ayo ngrembug babagan verbiage: Apa Konten Duplikat? Konten duplikat umume nuduhake blok konten substansial ing njero utawa ing domain sing cocog banget karo konten liyane utawa sing meh padha. Umume, iki ora asale ngapusi. Google, Ngindhari Duplikat

Strategi Pemasaran Lokal kanggo Bisnis Multi-Lokasi

Ngoperasikake bisnis multi-lokasi sing sukses iku gampang… nanging mung yen sampeyan duwe strategi pemasaran lokal sing bener! Saiki, bisnis lan merek duwe kesempatan kanggo nggedhekake jangkauan pelanggan lokal amarga digitalisasi. Yen sampeyan duwe merek utawa nduweni bisnis ing Amerika Serikat (utawa negara liya) kanthi strategi sing pas, sampeyan bisa nambah produk lan layanan menyang calon pelanggan ing saindenging jagad. Bayangake bisnis multi-lokasi minangka

Omnify: Reservasi Online, Pesenan, lan Platform Pembayaran

Yen sampeyan gym, studio, pelatih, tutor, pelatih, utawa bisnis liyane sing sampeyan butuh wektu, njupuk pembayaran, ngatur pangeling pelanggan, lan komunikasi karo pelanggan, Omnify minangka solusi khusus sing dibangun bisnis sampeyan butuh… manawa sampeyan adhedhasar lokasi utawa bisnis online. Sistem Reservasi Omnify Nampa Pesenan, Pembayaran & Ngatur Dhaptar saka web lan seluler. Gawe blok slot sing kasedhiya sedina, kaping buffer, matesi jumlah kasebut

Mesin Saran Rio SEO: Kontrol Merek sing Bisa Dikustomisasi kanggo Pemasaran Lokal sing Kuat

Pikirake suwene sampeyan lunga menyang toko ritel - ayo diarani toko hardware - kanggo tuku sing sampeyan butuhake - umpamane sepele. Sampeyan bisa uga golek telusuran kanthi cepet ing toko hardware ing cedhak lan nemtokake tujuan sing arep dituju adhedhasar jam nyimpen, jarak saka lokasi sampeyan lan produk sing sampeyan karepake ora ana. Bayangake nindakake riset lan nyopir menyang toko

Suite Sosial: Manajemen Media Sosial kanggo Perusahaan Gedhe, Multi-Lokasi

Reputation.com ngluncurake Social Suite, solusi manajemen media sosial sing dirancang khusus kanggo perusahaan multi-lokasi sing nggabungake kabeh keterlibatan pelanggan ing web, saka review online lan survey pelanggan nganti ngrungokake sosial lan manajemen komunitas. Perusahaan gedhe berjuang kanthi temenan karo pelanggan ing komunitas lokal ing saluran media sosial. Salajengipun, media sosial biasane diisolasi saka survey survey lan aplikasi manajemen tinjauan online. "Tantangan karo alat media sosial sing ana