Komentar: Cathetan lan Kolaborasi Produksi Video Sampeyan

Remark ngidini sampeyan ngundang pangguna, kolaborasi lan nyathet video sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake layanan video utawa hosting sing wis ana kaya Vimeo, Dropbox, Box, Youtube. Kabeh wong kerja saka tautan pribadi lan unik, supaya sampeyan bisa nuduhake lan menehi umpan balik langsung saka tim utawa klien sampeyan tanpa butuh akun. Umpan balik diklumpukake kanthi bingkai video sing ditandhani wektu ing kamar sing ditonton. Sampeyan bisa ngekspor cathetan langsung menyang piranti lunak editing video