Balon, Gum Gumble, lan Martech: Sing Ora Duwe

Ora kaya balon lan permen karet gelembung, Martech ora bakal pecah nalika ditambahi titik sing rusak. Nanging, industri Martech bakal terus ngalih lan nyuda lan nyetel kanggo owah-owahan lan inovasi - kaya sing ditindakake sajrone pirang-pirang taun kepungkur. Kayane tuwuh industri saiki ora bisa ditindakake. Akeh wong sing takon apa industri martech - sing dibandhingake luwih saka 3,800 solusi - wis tekan titik puncak. Jawaban sederhana kita: Ora, durung. Inovasi ora

Garis Pemasaran Blurry babagan Investasi

Wingi, aku nindakake sesi ing Media Pemasaran Media Sosial sing diarani Cara Nggeser Saka Pengikut Akeh kanggo Ngasilake Hasil Kanthi Media Sosial. Aku asring kontras karo saran sing terus-terusan diindhesake ing industri iki ... malah condhong rada kontroversial. Premis asli yaiku bisnis terus ngupayakake pertumbuhan penggemar lan pengikut ing media sosial - nanging dheweke nindakake tugas sing apik banget kanggo ngowahi pamirsa sing apik tenan