Universe Media Sosial: Apa Platform Media Sosial Paling Gedhe ing taun 2020?

Ukuran ora masalah manawa kita pengin ngakoni utawa ora. Sanajan aku dudu penggemar jaringan sing paling gedhe, nalika ndeleng interaksi - platform paling gedhe yaiku wektu sing daklakoni. Popularitas nyebabake partisipasi, lan nalika pengin nggayuh jaringan sosial sing ana saiki, dadi platform populer sing bisa dakgayuh. Wara-wara yen aku ujar wis ana. Aku ora bakal menehi saran marang klien utawa wong supaya ora nggatekake