33Scross: Monetisasi Pemirsa Ing-Tampilan kanthi Filter Penipuan Pra-Bid

Kita wis ngamati penerbit online sing berjuang taun iki. Akeh sing nambah output konten, nggedhekake jangkauan topik, tuku pamirsa kanggo nambah statistik tontonan, lan mbukak situs menyang pariwara utawa kabeh. Secara pribadi, aku yakin yen ana kesalahan. Kita nyingkiri supaya ora tuku pamirsa, topik tetep ketat, lan kita nolak pariwara bola-bali saka pariwara sing ora topik. Matur nuwun, jaringan pariwara nanggapi. Kira-kira $ 160 milyar bakal digunakake global kanggo pariwara digital taun iki, miturut