Google Web Stories: Pandhuan Praktis Kanggo Nyedhiyakake Pengalaman Kanthi Immersive

Ing jaman saiki, kita minangka konsumen pengin nyerna konten kanthi cepet lan luwih apik kanthi gaweyan sing sithik. Pramila Google ngenalake versi konten cekak sing diarani Google Web Stories. Nanging apa crita web Google lan kepiye carane menehi kontribusi kanggo pengalaman sing luwih immersive lan pribadi? Napa nggunakake crita web Google lan kepiye carane nggawe dhewe? Pandhuan praktis iki bakal mbantu sampeyan luwih ngerti

Penerbit: Paywalls Need to Die. Ana Cara sing Luwih apik kanggo Monetisasi

Paywalls wis dadi umum ing penerbitan digital, nanging ora efektif lan nggawe alangan kanggo pers gratis. Nanging, penerbit kudu nggunakake iklan kanggo monetisasi saluran anyar lan menehi konsumen konten sing dikarepake kanthi gratis. Mbalik ing 90s, nalika penerbit wiwit mindhah konten online, ana sawetara strategi: mung judhul utama kanggo sawetara, kabeh edisi kanggo wong liya. Nalika padha mbangun ngarsane web, genre sing anyar mung digital