MomentFeed: Solusi Pemasaran Seluler sing Lokalisasi kanggo Panelusuran lan Sosial

Yen sampeyan dadi pemasar ing rantai restoran, utawa liwat franchisee, utawa rantai ritel, sampeyan ora bisa kerja ing kabeh pasar lan media kanggo promosi saben lokasi tanpa jinis sistem. Merek sampeyan biasane ora katon ing telusuran lokal, ora duwe keterlibatan pelanggan lokal, ora duwe alat kanggo nggawe iklan sing relevan karo lokal, lan asring ora ngatur media sosial sing lengkap. Sambungake upaya kasebut kanthi sawetara perubahan prilaku konsumen utama: 80%