Ayo Golek Dhuwit: 8 Cara Kanggo Nggawe Lalu Lintas Media Sosial Dadi Penjualan

Penjualan media sosial minangka keahlian anyar kanggo para spesialis pemasaran ing saindenging jagad. Beda karo kapercayan sing wis ketinggalan jaman, penjualan media sosial bisa nguntungake kanggo industri apa wae - ora dadi masalah yen target target sampeyan milenium utawa generasi X, bocah sekolah utawa pamilik bisnis, fixer utawa profesor perguruan tinggi. Ngelingi kasunyatan manawa ana udakara 3 milyar pangguna media sosial aktif ing saindenging jagad, apa sampeyan pancen bisa ujar manawa ora ana wong sing pengin