Nyedhiyakake Pengalaman Panganggo sing Konsisten nganggo HTML5

Pasar seluler wis fragmen luwih saka sadurunge, lan kanthi suwe, bisa dadi luwih fragmen. Riset paling anyar dening comScore Inc. sing ngliputi kuartal pungkasan taun 2012 ngandhakake manawa Android tetep dadi jabatane minangka OS paling populer ing ruang seluler. 53.4% piranti seluler saiki mbukak ing OS Android, lan iki nuduhake kenaikan 0.9% saka kuartal sadurunge. Apple iOS nggunakake 36.3% kabeh piranti seluler, nanging wis ndeleng a

Umume Pangguna Ora Seneng Ngganti

Aku wis maca akeh babagan desain antarmuka panganggo anyar ing Facebook lan sepira pangguna sing terus ngowahi pangowahan kasebut, kanthi ironis liwat survey sing diluncurake minangka Aplikasi Facebook. Padha ora mung rak owahan, padha nyepelekake wong: Minangka wong sing maos lan observes desain cukup sing dicokot, aku appreciate desain prasaja (aku sengit pandhu arah seneng sing sadurunge) nanging aku sing dicokot miffed padha mung nyolong gamblang Twitter lan