9 Statistik Pengaruh Pengalaman Panganggo Seluler

Apa sampeyan wis tau telusuran situs web ing Google lan ndeleng label Mobile-Friendly ing? Google malah duwe kaca pengujian sing ramah seluler supaya bisa mriksa masalah karo situs sampeyan. Iki minangka tes sing cukup apik sing nganalisa elemen lan priksa manawa jarak kasebut katon apik lan katon. Mobile-friendly ora dioptimalake kanthi seluler. Iku mung garis dhasar lan ora ndeleng prilaku pangguna nyata pangguna seluler ing sampeyan