Pemasaran Seluler: Ndhukung Penjualan Sampeyan Kanthi 5 Strategi Iki

Wacan: 2 menit Ing pungkasan taun iki, luwih saka 80% wong diwasa Amerika bakal duwe smartphone. Piranti seluler dominasi lanskap B2B lan B2C lan panggunaane dominasi pemasaran. Kabeh sing ditindakake saiki duwe komponen seluler sing kudu dilebokake ing strategi pemasaran. Apa sing diarani Mobile Marketing Marketing seluler yaiku pemasaran utawa nganggo piranti seluler, kayata telpon pinter. Pemasaran seluler bisa nyedhiyakake wektu lan lokasi kanggo para pelanggan

Dhaptar Dhaptar Sampeyan Kanggo Desain Email Responsif Ponsel Optimal

Wacan: 2 menit Ora ana sing nguciwani aku banget kaya nalika mbukak email sing dakarepake ing piranti seluler lan ora bisa maca. Salah sawijining gambar jembaré kanthi kode hard sing ora bakal nanggepi tampilan, utawa teks sing jembar banget mula aku kudu nggulung bolak-balik kanggo maca. Kajaba kritis, aku ora ngenteni bali menyang desktop kanggo maca. Aku mbusak.