Dominasi Tuwuhing Telusuran sing Akeh

Duwe situs web seluler pancen dudu pilihan lan ora bakal dadi upsell pangembang web saiki. Wis pirang-pirang wulan kita nggarap versi seluler kabeh situs lan situs klien lan bisa ngasilake. Rata-rata, kita ngerteni luwih saka 10% pengunjung klien teka liwat piranti seluler. On Martech Zone, sing dioptimalake kanggo piranti seluler, kita bisa ndeleng luwih saka 20% lalu lintas sing asale saka seluler