Pemanasan Industri Seluler

Industri seluler pancen dadi panas - lan pemasaran seluler mesthi bakal ngetutake. Mbok menawa perbaikan paling apik yaiku kemampuan mbukak aplikasi pihak katelu. Pendapatan pemasaran seluler dijangka bakal mundhak dadi luwih saka $ 24 milyar ing saindenging jagad ing taun 2013, kanthi rencana data tingkat rata-rata lan layanan telusuran seluler, video lan game sing didhukung iklan miturut ramalan anyar sing diterbitake dening perusahaan analisis pasar ABI Research. Sumber: Fierce Wireless saka ABI Research. Led

Ngatasi masalah kanggo PCAnywhere Bug karo Vista

Aku ora weruh LiveUpdate utawa dokumentasi ing bug iki, nanging pranyata uga mengaruhi pangguna PCAnywhere Vista liyane. Daripada ngenteni Symantec supaya bisa ndandani, aku ngerti manawa mesin rendering, Winawe32.exe nyebabake masalah kasebut. Klik-tengen ing taskbar banjur pilih Task Manager. Pilih tab Proses. Sorot Winawe32.exe banjur klik Pungkasan Proses. Yen dielingake, klik Oke. Tutup PCAwhere. Bukak PCAneng endi wae lan sampeyan kudu ndeleng kabeh

Download Program Iki sing Dibangun Kanggo Ndandani Program?

Klien kita nggunakake PCAnywhere kanggo masalah dhukungan. Aku mbukak Vista - dadi nalika nyoba mbukak klien sing dilisensi, aku cepet-cepet ketemu pesen sing ora kompatibel lan installer mandheg. Nalika ngunjungi situs Symantec, dheweke mesthi ngatasi masalah kompatibilitas kanthi upgrade menyang versi 12.1. Apa snag? Sampeyan kudu mbayar $ 100 kanggo upgrade. Aku kudu duwe, mula aku mbayar $ 100. Mbayar $ 100 kanggo