10 Tren Pelanggan ing 2017… Kanthi Piweling!

Aku ngerti yen wulan Februari nanging kita durung siyap ngeculake data tren sing diramalake kanggo taun mbesuk. Panliten babagan tren konsumen saka GlobalWebIndex iki ngelu ing rangking lan orane katrampilan pangowahan perilaku konsumen. Laporan Trends 17 malah ngelingake manawa taun iki sing diarani keruntuhan konteks bisa nyebar saka media sosial utama menyang aplikasi olahpesen amarga nambah fungsi - lan pangguna mandheg melu. Bali ing 2012, rata-rata

Napa 2016 Bakal Dadi Titik Global kanggo Ekonomi Seluler

Para ilmuwan ing Antartika ndownload game seluler. Wong tuwa ing Suriah kuwatir yen bocah nggunakake teknologi sing akeh. Pulo ing Samoa Amerika nyambung karo 4G, lan sherpas ing Nepal ngobrol ing smartphone nalika nggawa beban 75-pon. Ana apa? Ekonomi seluler wis tekan titik tip global. Kita keprungu nomer akeh kabeh wektu. 800 yuta pelanggan seluler anyar karo smartphone taun iki, global. 600 yuta luwih akeh ing 2016. Tambahake kabeh sing wis ana

Pemasaran Seluler: Ndhukung Penjualan Sampeyan Kanthi 5 Strategi Iki

Ing pungkasan taun iki, luwih saka 80% wong diwasa Amerika bakal duwe smartphone. Piranti seluler dominasi lanskap B2B lan B2C lan panggunaane dominasi pemasaran. Kabeh sing ditindakake saiki duwe komponen seluler sing kudu dilebokake ing strategi pemasaran. Apa sing diarani Mobile Marketing Marketing seluler yaiku pemasaran utawa nganggo piranti seluler, kayata telpon pinter. Pemasaran seluler bisa nyedhiyakake wektu lan lokasi kanggo para pelanggan